Purpurinis tortas

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Purpurinis tortas
Purpurinis tortas
Purpurinis tortas
Autorius apie receptą: Gardus, tirpstantis burnoje ir gaivus tortas. Tiks bet kokiomis progomis. Gardus, tirpstantis burnoje ir gaivus tortas. Tiks bet kokiomis progomis. Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
Tešlai:
300 gramų miltų
120 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
250 mililitrų grietinėlės
1 stiklinė cukraus pudros
0.5 stiklinės mėlynių (sutrintos)
60 mililitrų vandens
30 gramų želatinos
Papuošimui:
šiek tiek šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Gaminame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi.
2.
Dedame lydytą sviestą ir vėl išsukame.
3.
Tuomet beriame miltus ir kepimo miltelius.
4.
Pilame į kepimo formą ir kepame iki 150 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
5.
Ruošiame kremą: cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
6.
Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
7.
Pilame trintas mėlynes ir išmaišome.
8.
Želatiną išbrinkiname vandenyje ir supilame į masę.
9.
Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.
10.
Šokoladą ištirpdome ir ant kepimo popieriaus išliejame įvairias formas.
11.
Kai šokoladas sustingsta, papuošiame tortą.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital