Purios ir traškios varškės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Purios ir traškios varškės spurgos
Purios ir traškios varškės spurgos
Purios ir traškios varškės spurgos
Autorius apie receptą: Spurgos su super traškia plutele, o vidus purus ir korėtas. Varškę rinkitės sausesnę, birią, iš maišelių. Spurgos su super traškia plutele, o vidus purus ir korėtas. Varškę rinkitės sausesnę, birią, iš maišelių. Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
450 gramų varškės (sausesnės, iš maišelių)
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė miltų
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai kepimo miltelių
1 šaukštas brendžio
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje užmaišykite tešlą iš kiaušinių, cukraus, varškės, miltų, kepimo miltelių, druskos ir brendžio. Uždarykite dubenį dangčiu ir įdėkite valandai į šaldytuvą.
2.
Įkaitinkite aliejų (labai, bet ne iki dūmų) puode arba gilioje keptuvėje ir kepkite nedideles spurgytes.
3.
Išimkite jas ant popierinių servetėlių, kad šios sugertų aliejaus perteklių.
4.
Patiekdami galite apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital