Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
110 gramų | kvietinių miltų (+kočiojimui) | |
1 vienetas | kiaušinių (didelio) | |
50 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
3 šaukštai | pieno (šilto) | |
1 šaukštas | cukraus pudros | |
1.5 šaukštelio | sausų mielių | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių (didelio) | |
2 šaukštai | vandens | |
Kremui: | ||
250 mililitrų | pieno | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
60 gramų | cukraus | |
60 gramų | sviesto (šalto) | |
1 vienetas | kiaušinių (didelio) | |
1 vienetas | kiaušinių trynių (didelio) | |
3 šaukštai | krakmolo (nubrauktų) | |
2 šaukštai | cukraus pudros | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
Pabarstymui: | ||
2 šaukštai | perlinio cukraus (arba cukraus pudros) |