Prancūziška kreminė morkų sriuba su apelsinais ir imbieru

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Prancūziška kreminė morkų sriuba su apelsinais ir imbieru
Prancūziška kreminė morkų sriuba su apelsinais ir imbieru
Prancūziška kreminė morkų sriuba su apelsinais ir imbieru
Prancūziška kreminė morkų sriuba su apelsinais ir imbieru
Prancūziška kreminė morkų sriuba su apelsinais ir imbieru
Autorius apie receptą: Keramika yra vienas iš seniausių išradimų istorijoje, kurio įrodymai datuojami 6,000 m. pr. Kr. Buvo nustatyta, kad šie iš molio pagaminti daiktai gali būti naudojami ne tik Keramika yra vienas iš seniausių išradimų istorijoje, kurio įrodymai datuojami 6,000 m. pr. Kr. Buvo nustatyta, kad šie iš molio pagaminti daiktai gali būti naudojami ne tik daiktams laikyti, bet ir yra atsparūs ugniai ir juose galima gaminti maistą. Tokiu budu ir atsirado sriubos, nes nereikalavo didelio ingredientų kiekio bei buvo labai lengvai pagaminamos. Šiandien sriubų receptų yra milijonai...o aš pagaminau vieną iš klasikinių prancūziškos virtuvės receptų - kreminę morkų sriubą su apelsinais ir imbieru. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų daržovių sultinio
250 gramų morkų
2 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas apelsinas (sulčių ir žievelės)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis imbiero (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį provanso žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas ir bulves nuplauti, nuskusti ir susmulkinti.
2.
Svogūną ir česnaką susmulkinti, apkepinti kartu su imbieru keptuvėje ant trupučio aliejaus, kol svogūnai suminkštės ir taps skaidrūs. Tada kartu suberti morkas, trintą apelsino žievelę ir supilti apelsino sultis. Uždengti dangčiu ir troškinti apie 5 min.
3.
Keptuvės turinį supilti į puodą, berti bulves, pilti sultinį ir virti, kol visos daržovės išvirs. Pagardinti prieskoniais ir viską sutrinti iki kreminės konsistencijos.
4.
Tiekti su grietine arba grietinėle, pabarstyti šviežiais žalumynais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital