Jautienos ir kiaulienos faršą sumaišykite. Į faršą taip pat įmaišykite prieskonius ir džiūvėsėlius.
Suformuokite maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus.
Pomidorus nulupkite ir sutrinkite.
Svogūnus sukapokite.
Įkaitinkite puode 2-2,5 litro vandens ir suberkite ryžius. Įmaišykite sultinį. Kai ryžiai pradeda virti, dėkite po vieną mėsos kukulį. Sudėtus mėsos kukulius virkite 5 minutes.
Po to sudėkite pomidorų tyrę, svogūnus (kepintus ar ne), įspauskite česnako, įmaišykite prieskonių pagal skonį. Virkite apie 25 minutes.
Į išvirusią sriubą pridėkite smulkintų žalumynų (krapų, petražolių ir pan.).
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)