Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | kalmarų (išvalytų, čiuptuvėlius nupjauti) | |
200 gramų | fetos sūrio | |
1 vienetas | pomidorų | |
50 gramų | juodųjų alyvuogių | |
0.5 vieneto | citrinų | |
1 skiltelė | česnako | |
3 lapai | mėtų | |
3 lapai | baziliko | |
šiek tiek | rozmarino | |
Garnyrui: | ||
400 gramų | konservuotų lęšių | |
1 vienetas | morkų | |
1 vienetas | pomidorų | |
0.5 vieneto | svogūnų | |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos | |
0.5 vieneto | citrinų | |
2 skiltelės | česnako | |
5 lapai | baziliko | |
1 žiupsnelis | rozmarino | |
1 žiupsnelis | cukraus | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |