Plombyrinis dviejų sluoksnių tortas

AUTORIUS:
Sveiki atradimai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Plombyrinis dviejų sluoksnių tortas
Plombyrinis dviejų sluoksnių tortas
Plombyrinis dviejų sluoksnių tortas
Autorius apie receptą: Kremiškas, labai skanus ir greitai dingstantis nuo stalo. Lengvų putėsių tekstūros. Naudojau 14 cm skersmens apvalią kepimo formą. Kremiškas, labai skanus ir greitai dingstantis nuo stalo. Lengvų putėsių tekstūros. Naudojau 14 cm skersmens apvalią kepimo formą. Sveiki atradimai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
70 gramų sausainių
50 gramų sviesto
30 gramų graikinių riešutų
1 sluoksnis:
100 gramų kreminio sūrio
70 gramų šokolado
70 gramų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštas kakavos
2 šaukštai vandens (šilto)
6 gramai želatinos
2 sluoksnis:
100 gramų kreminio sūrio
100 gramų maskarponės sūrio
30 gramų grietinėlės
2 šaukštai vandens (šilto)
2 šaukštai cukraus pudros
7 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Pagrindui į prikaistuvį dėti sviestą, ištirpinti.
3.
Į dubenį dėti sausainius, riešutus, pilti sviestą ir sutrinti maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Paruoštą masę dėti į kepimo formą (naudojau 14 cm skersmens).
4.
Kepti iki 180 °C 5kaitintos orkaitės viduryje 12 min.
5.
Pirmam sluoksniui į indelį berti želatiną, pilti 2 šaukštus šilto vandens ir palikti 15 min išbrinkti.
6.
Šokoladinei masei paruošti, į prikaistuvį dėti šokoladą ir ištirpinti.
7.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, tirpintą šokoladą, berti kakavą ir viską gerai išmaišyti.
8.
Į kitą dubenį pilti grietinėlę, plakti elektriniu plakikliu iki standžių putų ir sumaišyti su šokoladine mase.
9.
Išbrinkusią želatiną ištirpinti garų vonelėje, tuomet supilti į paruoštą šokoladinę masę.
10.
Paruoštą masę pilti ant atvsusio pagrindo ir dėti į šaldytuvą sustingti.
11.
Antram sluoksniui į indelį berti želatiną, pilti 2 šaukštus šilto vandens ir palikti 15 min išbrinkti.
12.
Į dubenį dėti maskarponės sūrį, kreminį sūrį, pilti grietinėlę, berti cukraus pudrą ir gerai išmaišyti.
13.
Išbrinkusią želatiną ištirpinti garų vonelėje, tuomet supilti į paruoštą maskarponės masę. Paruoštą masę supilti ant sustingusios šokoladinės masės ir dėti į šaldytuvą sustingti per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital