Plikyti lietiniai su kreminiu sūriu ir braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Plikyti lietiniai su kreminiu sūriu ir braškėmis
Autorius apie receptą: Labai skanūs, minkšti, porėti lietiniai. Galite įberti mažiau cukraus, tuomet prie jų tiks ožkos sūris su lašiša, avokadu, tirpintas sviestas su žiupsneliu druskos. Labai skanūs, minkšti, porėti lietiniai. Galite įberti mažiau cukraus, tuomet prie jų tiks ožkos sūris su lašiša, avokadu, tirpintas sviestas su žiupsneliu druskos. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 mililitrų kefyro
100 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų vandens (karšto)
2 šaukštai aliejaus
20 gramų migdolų miltų
1 šaukštas cukraus
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį kreminio sūrio
pagal poreikį braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir druska.
2.
Kefyrą šiek tiek pašildome. Beriame sodą, išmaišome į pilame į dubenį su kiaušiniu.
3.
Sumaišome miltus ir beriame juos į kiaušinio-kefyro masę. Išmaišome.
4.
Vandenį pašildome iki karštumo ir, maišant, supilame į tešlą. Įmaišome aliejų ir paliekame 20 min.
5.
Keptuvę gerai įkaitiname, liejame samtelį tešlos, tolygiai paskirstome. Kai apkeps viena pusė, apverčiame ir kepame kitą pusę. Taip iškepame visus lietinius.
6.
Tiekiant, blyną aptepame sūriu ir papuošiame braškėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital