Plikyti lietiniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Plikyti lietiniai blynai
Plikyti lietiniai blynai
Plikyti lietiniai blynai
Autorius apie receptą: Šį receptą užtikau visai netyčia. Buvo kažkas naujo, labai norėjosi išbandyt ir nenusivyliau! Labai skanūs lietiniai. Šį receptą užtikau visai netyčia. Buvo kažkas naujo, labai norėjosi išbandyt ir nenusivyliau! Labai skanūs lietiniai. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų kefyro (pyliau pusę pieno, nes kefyro neužteko)
500 mililitrų miltų
250 mililitrų vandens (verdančio)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio sodos
šiek tiek cukraus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje išplakame kiaušinius, kefyrą, cukrų ir druską, įmaišome persijotus miltus.
2.
Į karštą vandenį beriame sodą ir greit išmaišome, pilame į dubenį su miltais ir gerai išplakame. Paliekam pastovėti 15 minučių.
3.
Į tešlą įpilame aliejų ir išplakame. Jei tešla per tiršta, įpilame dar šiek tiek vandens.
4.
Kepame blynus įkaitintoj keptuvėj. Keptuvę gali reikt karts nuo karto patepti aliejumi, man reikėjo kas trečiam blynui.
5.
Blynus galima patiekti su patinkačiais įdarais, mes valgėm su varškės padažu. Varškę sutryniau su jogurtine grietine, cukrumi ir citrinos sultimis bei žievele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital