Pistacijų Velykinė varškės “Paska”

AUTORIUS:
Ana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Pistacijų Velykinė varškės “Paska”
Autorius apie receptą: Nerealus, tirpstantis burnoje skonis. Nerealus, tirpstantis burnoje skonis. Ana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų varškės 9%
200 gramų balto šokolado
180 gramų pistacijų kremo
100 gramų spanguolių
100 gramų cukatų
100 gramų sviesto (minkšto, kambario temperatūros)
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
šiek tiek romo (tamsaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Cukatus ir spanguoles mirkyti tamsiame rome 5 val.
2.
Varškę pertrinkite per metalinį sietelį 3-4 kartus, kol taps pastos konsistencijos. Sudėkite minkštą sviestą ir plakite elektriniu plakikliu iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Puode pašildykite grietinėlę iki virimo. Dėkite baltą šokoladą, išmaišykite ir sudėkite pistacijų kremą. Viską gerai išmaišyti arba geriau suplakti elektriniu trintuvu.
4.
Sumaišykite varškės ir pistacijų mases, pirmiausia silikonine mentele, o paskui – elektriniu plakikliu. Įmaišykite cukatus ir spanguoles.
5.
Velykų formą apvyniokite maistine plėvele apačioje. Padėkite ant plokščios lentos. Užpildykite varške. Galima lenta kelis kartus pabelsti į stalą, prispaudžiant formą pirštais prie lentos (kad masė neišeitų iš apačios).
6.
Įdėkite į šaldiklį nakčiai.
AUTORIUS: Ana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ramune
2022-04-21 13:04
Isskirtinis skonis! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital