Pikantiškos burokėlių salotos su sūriu ir kiaušiniais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Pikantiškos burokėlių salotos su sūriu ir kiaušiniais
Autorius apie receptą: Aš labai mėgstu burokėlius, tai labai dažnai išbandau naujus receptus su jais. Šiandien siūlau Jums išbandyti štai tokį mišrainės variantą. Man labai patiko. Ingredientų Aš labai mėgstu burokėlius, tai labai dažnai išbandau naujus receptus su jais. Šiandien siūlau Jums išbandyti štai tokį mišrainės variantą. Man labai patiko. Ingredientų kiekį surašysiu tokį, kokį aš dėjau, bet drąsiai galite keisti pagal savo skonį. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
450 gramų burokėlių (virtų)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
90 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas rausvųjų svogūnų
0.5 vieneto obuolių (rūgštesnio)
pagal skonį krapų
Padažui:
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai majonezo
Papuošimui:
pagal skonį moliūgų sėklų (paskrudintų)
2 vienetai alyvuogių
pagal poreikį kiaušinių (virtų, atvėsusių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Smulkiai supjaustyti obuolį, svogūną, burokėlius, kiaušinius ir susmulkinti krapus. Viską suberti į dubenį.
2.
Sūrį sutarkuoti stambia tarka ir sudėti į jau supjaustytus ingredientus.
3.
Grietinę, majonezą įmaišyti į susmulkintas daržoves.
4.
Ant lėkštės padėti torto formos lanką, sudėti salotas ir jas šiek tiek paspausti su šaukštu, kad būtų lygus viršus. Apdengti maistine plėvele ir palikti šaldytuve 1 valandai.
5.
Patiekiant atsargiai nuimti torto lanką ir papuošti apskrudintomis moliūgo sėklomis, pjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotais kiaušinių tryniais ir baltymais, tarkuotu sūriu arba tuo, ką turite savo virtuvėje.
Patarimai:
Grietinės ir majonezo padažą galite pakeisti į grietinę su šaukšteliu garstyčių ir citrinos sulčių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Andzelika
2019-11-28 14:48
Papuosimas ne is ryziu , o tarkuotas virto kiausinio baltymas ir trynys ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2019-11-28 15:14
Dėkojame už pastebėjimą, Andželika, įsivėlė korektūros klaida, ją pataisėme :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital