Pikantiški sumuštinukai su burokėliais ir sūriu

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pikantiški sumuštinukai su burokėliais ir sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kai norisi kažko greito ir gardaus, visada gelbėja sumuštinukai, ruošiami iš turimų po ranka ingredientų. Šie paprasti, nesudėtingai paruošiami, bet labai gardūs. Kai norisi kažko greito ir gardaus, visada gelbėja sumuštinukai, ruošiami iš turimų po ranka ingredientų. Šie paprasti, nesudėtingai paruošiami, bet labai gardūs. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekelės juodos duonos
2 vienetai burokėlių (virtų)
1 vienetas morkų (mažesnės, virtos)
40 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
4 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 pundelis krapų (arba petražolių, svogūno laiškų ar kitų žalumynų, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlius sutarkuoti smulkia tarka, gerai nuspausti skystį. Burokėlius sudėti į dubenį.
2.
Morką sutarkuoti smulkia tarka, suberti į dubenį su burokėliais, įspausti česnako ir permaišyti.
3.
Duoną apskrudinti sausoje keptuvėje. Ant duonos riekelių dėti paruoštos masės. Jei norite, galite konditeriniu žiedu arba puodeliu išspausti iš duonos apskirtimus ir tik tuomet dėti paruoštos masės.
4.
Krapus susmulkinti.
5.
Kiekvieną sumuštinuką pabarstyti sūriu ir krapais.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital