Autorius apie receptą:
Iškepti šie blyneliai mane traukė, kaip kokios saulėgrąžos. Tikriausiai žinote tą jausmą, kad niekaip negali atsitraukti nuo lėkštės. Šį kartą man buvo būtent taip.
Iškepti šie blyneliai mane traukė, kaip kokios saulėgrąžos. Tikriausiai žinote tą jausmą, kad niekaip negali atsitraukti nuo lėkštės. Šį kartą man buvo būtent taip. Blyneliai pikantiški ir tikrai netikėti. Pažvelgę į lėkštę tikriausiai pagalvojote, kad kepiau blynus su morkomis, bet ne čia tikrai blyneliai su ikrais, nuostabios oranžinės spalvos.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
ikrų
(naudojau karosų ikrus)
1 vienetas
kiaušinių
2 šaukštai
kvietinių miltų
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
pipirų
pagal poreikį
aliejaus
(kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į ikrus įmušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, sudedame miltus. Masę gerai išmaišome.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame šaukštu tešlą. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol pagels ir gražiai iškeps.