Pieniški meduoliai

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Pieniški meduoliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
510 g miltų
265 g cukraus
100 g margarino VILNIUS kepiniams
20 g augalinio aliejaus
1 kiaušinis
100 g pieno
2 a.š. kepimo miltelių
0,5 pakelio vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į suminkštintą margariną supilame cukrų, druską, vanilinį cukrų, pusę išplakto kiaušinio, pieno ir augalinio aliejaus. Maišome, kol ištirps cukrus. Suberiame išsijotus miltus su kepimo milteliais. Išminkome tešlą ir iškočiojame, kad būtų maždaug 6-7 mm storio. Išpjauname sausainių formas (galima su stikline), sutepame kiaušiniu. Kepame 12 min., 210 laipsnių temperatūroje. Skanu su arbata.
AUTORIUS: Aistė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Ela
2020-11-30 12:06
kepiau , visai nepanasu i meduolius bet labai skanus , rekomenduoju . ATSAKYTI
Aurelija
2018-04-19 16:03
Mano vaikui labai patinka, ir ilgai gali stovėti. ATSAKYTI
justina
2012-12-18 20:40
O nuo kada meduoliuose nėra medaus? ATSAKYTI
Senis
2012-02-19 17:41
Ačiū.Truputį sumažinau cukraus ir įdėjau imbiero.Gavosi skanūs ir perpus pigiau nei parduotuvėje.Dita ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital