Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
200 gramų | avižinių sausainių (naudojau tamsius, senoviškus) | |
60 gramų | kondensuoto pieno, nesaldinto | |
50 gramų | sviesto | |
1 saujelė | riešutų (tinka bet kokie mėgstami) | |
Viršui: | ||
820 gramų | konservuotų persikų (didesnės skardinės) | |
500 gramų | kreminės varškės | |
300 gramų | vynuogių | |
250 gramų | maskarponės sūrio | |
250 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
5 šaukštai | želatinos | |
4 šaukštai | cukraus pudros | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos) | |
1 šaukštas | vanilinio cukraus | |
2 žiupsneliai | ciberžolės |