Perlinių kruopų troškinys su vištų širdelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Perlinių kruopų troškinys su vištų širdelėmis
Perlinių kruopų troškinys su vištų širdelėmis
Perlinių kruopų troškinys su vištų širdelėmis
Perlinių kruopų troškinys su vištų širdelėmis
Perlinių kruopų troškinys su vištų širdelėmis
Perlinių kruopų troškinys su vištų širdelėmis
Autorius apie receptą: Perlinės kruopos mano virtuvėje išgyvena tikrą renesansą ir kuo toliau, tuo labiau aš jas pamėgstu ir stengiuosi, kuo daugiau su jomis gaminti. Troškinys su širdelėmis toks Perlinės kruopos mano virtuvėje išgyvena tikrą renesansą ir kuo toliau, tuo labiau aš jas pamėgstu ir stengiuosi, kuo daugiau su jomis gaminti. Troškinys su širdelėmis toks netikėtas sprendimas, bet labai skanus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės perlinių kruopų
500 gramų vištų širdelių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kruopas užpilti vandeniu ir palikti brinkti per naktį.
2.
Širdeles pirmiausiai galite apvirti bent 20 min pasūdytame vandenyje. Arba iškarto supjaustyti pailgais gabalėliais, suprieskoniuoti ir apkepti, o paskui, įpylus vandens patroškinti, kol jos suminkštės. Aš visada apverdu, man taip paprasčiau. Taigi viename puode verdame perlines kruopas, kol jos išvirs ir suminkštės. Kitame puode dedame virti širdeles su keliais lauro lapeliais, pipirais ir žiupsniu druskos.
3.
Svogūną ir morką nulupame. Svogūną supjaustome mažais gabalėliais, morką sutarkuojame.
4.
Gerai įkaitiname aliejų, sudedame apvirtas ir supjaustytas pailgais šiaudeliais širdeles, jos apkepus, sudedame daržoves. Dar pakepiname, kelias minutes. Suverčiame kruopas ir viską patroškiname apie 5 - 10 min. Jeigu norisi troškinį galite gardinti šaukštu pomidorų padažo, man jo čia visai nepritrūko. Valgome su raugintu agurku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital