Pavlovos desertas su maskarponės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Pavlovos desertas su maskarponės kremu ir uogomis
Autorius apie receptą: Šitas desertas yra mėgstamas visos mūsų šeimos ir ne tik! Šitas desertas yra mėgstamas visos mūsų šeimos ir ne tik! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų kiaušinių baltymų
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų uogų
200 gramų cukraus
100 gramų balto šokolado (tirpinto)
1 žiupsnelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausame inde kiaušinių baltymus sumaišyti su cukrumi ir su žiupsneliu citrinos rūgšties. Išmaišome, indą pastatome ant garų vonelės ir plakame šluotele, kol cukrus visiškai ištirps (neužverdame!!!). Plakant, vis patikrinti truputį tarp pirštų – cukraus kristalų turi nesijausti. Nuimti. Toliau plakti sausame inde iki baltymai bus standūs, blizgūs, o apvertus dubenį iš jo nekris (man trunka apie 12-15 min).
2.
Baltymų kremą sudėti į konditerinį maišelį žvaigždutės formos antgaliu.
3.
Ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, formuoti nedidelius morengus.
4.
Morengus džiovinti iki 50 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje (kaitinimas viršus+apačia, su vėjeliu) apie 1-2 valandas iki morengai taps lengvi kaip oras. Tada orkaitę išjungti, dureles šiek tiek praverti ir leisti jiems lėtai atvėsti, baigti džiūti dar apie 1 valandą.
5.
Kremui išplakti maskarponės sūrį su tirpintu šokoladų.
6.
Ant kiekvieno morengo dėti kremo ir mėgstamų uogų ar susmulkintų vaisių.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital