„Pavlova“

AUTORIUS:
Robertas Kalinkinas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
„Pavlova“
„Pavlova“
„Pavlova“
„Pavlova“
„Pavlova“
„Pavlova“
„Pavlova“
„Pavlova“
„Pavlova“
Autorius apie receptą: O kas gi gali nemėgti šio deserto? Labai skanus, kiek užtrunka paruošti, bet visuomet vertas dėmesio. O kas gi gali nemėgti šio deserto? Labai skanus, kiek užtrunka paruošti, bet visuomet vertas dėmesio. Robertas Kalinkinas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai kiaušinių
250 gramų cukraus
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų grietinėlės
1 vienetas ananasų
1 vienetas citrinų (sulčių)
1 šaukštas kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šlakelis acto
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Atvėsiname kiaušinius lede arba šaldytuve. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynio.
2.
Baltymus plakame apie 30 min. vis pridėdami cukraus, krakmolo ir acto mišinio.
3.
Cukrus turi ištirpti, negali būti gumuliukų. Masė paruošta tada, kai baltymai ant šaukšto laikosi net jį apvertus, ir susidaro „spygliukai“.
4.
Kol plakame baltymus, supjaustome ananasą gabalėliais.
5.
Dedame ant grilioaus, o po kurio laiko juos dar aptepame cukraus ir vanilės ekstrakto mišiniu, kad jie karamelizuotųsi.
6.
Išplaktą baltymų masę išklojame ant folijos, viduryje padarome įdubimą, į kurį vėliau dėsime grietinėlės įdarą su vaisiais, ir kepame grilyje apie 90 min., 150 laipsnių temperatūroje.
7.
Į atskirą dubenį spaudžiame citriną, dedame maskarponės kremą, pilame grietinėlę, cukraus pudrą ir plakame, kol masė sutirštės. Būkite atsargūs, kad grietinėlė nepavirstų į sviestą.
8.
Iškeptos „Pavlovos“ viduryje dedame plaktą grietinėlę, vaisius, puošiame ant grilio iškeptais ananasais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital