Pavasarinės salotos

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pavasarinės salotos
Pavasarinės salotos
Pavasarinės salotos
Autorius apie receptą: Pavasarį džiugina bet kokia šviežia žaluma - jau išaugo žieminių svogūnų laiškai, pirmieji špinatų lapeliai. Kitų daržovių nusiperkam prekybos centruose. Visada kai Pavasarį džiugina bet kokia šviežia žaluma - jau išaugo žieminių svogūnų laiškai, pirmieji špinatų lapeliai. Kitų daržovių nusiperkam prekybos centruose. Visada kai randu šviežius ridikėlius perku LIDLE - įsitikinau čia pirkti skanesni nei kitur, o ir ryšeliai didesni. Šitos salotos greitai pagaminamos, labai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų, bet gardžios ir vienos. Kadangi ne visi mėgsta gražgarsčių aštrumą, į salotų vidų jų nedėjau, naudojau tik papuošimui. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
15 vienetų ridikėlių
4 lapeliai kininių kopūstų
1 saujelė špinatų
1 saujelė svogūnų laiškų
0.5 vieneto agurkų
3 šaukštai grietinės
1 žiupsnelis himalajų druskos
1 saujelė gražgarsčių (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
3 ridikėlius ir gražgarsčių lapelius palikti papuošimui.
2.
Likusius ridikėlius, svogūnų laiškus, pekino kopūsto lapus, agurkus, špinatus supjaustyti. Pagardinti grietine ir druska.
3.
Papuošti išpjaustytais ridikėliais ir gražgarsčių lapeliais.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital