Pasta Bolognese su lęšiais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pasta Bolognese su lęšiais
Autorius apie receptą: Išbandykite receptą su veganiškais lęšiais: Bolonijos stiliaus spagečius. Išbandykite receptą su veganiškais lęšiais: Bolonijos stiliaus spagečius. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų vandens
400 gramų konservuotų pomidorų (smulkintų)
300 gramų spagečių
200 gramų salierių
200 mililitrų lęšių (beluga arba juodųjų)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis džiovintų bazilikų (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas ir salierus sutarkuokite, svogūną ir česnaką susmulkinkite.
2.
Supilkite pomidorų tyrę, sudėkite lęšius, susmulkintus pomidorus, supilkite vandenį, suberkite raudonėlius ir bazilikus.
3.
Uždenkite ir troškinkite 30 minučių, retkarčiais pamaišykite. Kai lęšiai suminkštėja, patiekalas paruoštas.
4.
Pagardinkite druska ir pipirais
5.
Lęšius Bolonijos stiliumi patiekite su šviežiai išvirtais spagečiais ir gražgarstėmis.
Patarimai:
Norite kitokio pagrindo? Lęšius ir vandenį pakeiskite 400 g pasirinktos maltos mėsos.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital