Pasiflorų pyragas taurėse

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pasiflorų pyragas taurėse
Autorius apie receptą: Tobulai paprastas velykinis desertas: pasiflorų pyragas tiektas taurėse. Naujas žaliųjų citrinų pyrago variantas su gardžiu pasiflorų įdaru ir cukrinėmis sėklytėmis.
Tobulai paprastas velykinis desertas: pasiflorų pyragas tiektas taurėse. Naujas žaliųjų citrinų pyrago variantas su gardžiu pasiflorų įdaru ir cukrinėmis sėklytėmis.
Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Trupiniams:
7 vienetai sausainių (rupių miltų)
40 gramų sviesto
20 gramų sirupo (naudojome „Dansukker“ šviesų)
Įdarui:
4 vienetai pasifloros
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
2 vienetai kiaušinių trynių
10 mililitrų žaliųjų citrinų sulčių (arba daugiau, jeigu norisi rūgščiau)
5 gramai vanilinio cukraus (naudojome „Dansukker“ su natūralia vanile)
Papuošimui:
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
15 gramų nerafinuoto cukraus (naudojome „Dansukker“ nerafinuotą)
10 mililitrų žaliųjų citrinų sulčių
pagal poreikį pasiflorų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Prikaistuvyje sviestą kaitinkite tol, kol ištirps ir paruduos. Tuomet supilkite sirupą.
2.
Elektriniu trintuvu sutrinkite sausainius, sumaišykite su sviestu.
3.
Pasiflorų minkštimą nuspauskite per sietelį, kad neliktų sėklų. Jas atidėkite į šalį. Pasiflorų sultis sumaišykite su žaliųjų citrinų sultimis, sutirštintu pienu, kiaušinių tryniais ir vaniliniu cukrumi.
4.
Dubenyje pasiflorų sėklytes sumaišykite su citrinų sultimis ir cukrumi. Kitame dubenyje iki purumo išplakite grietinėlę.
5.
Į keturias taures sluoksniais sudėkite sausainių trupinius ir pasiflorų įdarą. Papuoškite plakta grietinėle ir pasiflorų sėklytėmis.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital