Paršiukas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Paršiukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg bulvių,
1 kg maltos mėsos,
3 kiaušiniai,
150 ml grietinėlės,
Druska,
Pipirai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais. Skardą iškloti folija. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital