Paprastos minkštos mielinės bandelės su kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paprastos minkštos mielinės bandelės su kremu
Paprastos minkštos mielinės bandelės su kremu
Paprastos minkštos mielinės bandelės su kremu
Autorius apie receptą: Pavyksta minkštutės. Beje, jei norite kremo galite ir neruošti, jis nėra būtinas. Pavyksta minkštutės. Beje, jei norite kremo galite ir neruošti, jis nėra būtinas. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Tešlai:
480 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
140 gramų pieno
100 gramų cukraus
60 gramų sviesto
50 gramų grietinės
50 gramų manų kruopų
20 gramų šlapių mielių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
80 gramų pieno
1 vienetas kiaušinių baltymų
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas kvietinių miltų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas vandens
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į dubenį dėti grietinę, įmušti kiaušinius, berti cukrų, berti manų kruopas, druską, išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Į prikaistuvį, pilti pieną, dėti sviestą, kaitinti iki kol ištirps.
3.
Paruoštą pieno ir mielių masę supilti į dubenį su grietinės ir manų kruopų mišiniu, išmaišyti. Įtrupinti mieles, išmaišyti iki vientisos masės.
4.
Miltus berti į dubenį ir supilti paruoštą masę su mielėmis. Išmaišyti šaukštu, tuomet minkyti tešlą kol nelips prie rankų. Uždengti ir padėti šiltai, kad kiltų.
5.
Viršui į prikaistuvį dėti kiaušinio baltymą, berti cukrų, miltus, pilti pieną, išplakti ir šildyti, kol kremas sutirštės nuolat maišant konditerine šluotele. Užengti maistine plėvele taip, kad liestų kremą ir atidėti.
6.
Aptepimui į dubenį dėti kiaušinio trynį, pilti vandenį, berti cukrų, išmaišyti, uždengti maistine plėvele.
7.
Iš pakilusios tešlos suformuoti vienodas bandeles (man pavyksta 15 vienetų), vėl pridengti maistine plėvele ir dar kartą leisti pakilti.
8.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti bandeles.
9.
Bandeles aptepti trynio plakiniu.
10.
Kremą sukrėsti į konditerinį maišelį arba šaldymui skirtą maišelį, nukirpti nedidelį kamputį ir kremą išspausti ant bandelių.
11.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, tuomet pridengti su aliuminio folija ir pakepti dar 10 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital