1.
Tešlai į dubenį dėti grietinę, įmušti kiaušinius, berti cukrų, berti manų kruopas, druską, išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Į prikaistuvį, pilti pieną, dėti sviestą, kaitinti iki kol ištirps.
3.
Paruoštą pieno ir mielių masę supilti į dubenį su grietinės ir manų kruopų mišiniu, išmaišyti. Įtrupinti mieles, išmaišyti iki vientisos masės.
4.
Miltus berti į dubenį ir supilti paruoštą masę su mielėmis. Išmaišyti šaukštu, tuomet minkyti tešlą kol nelips prie rankų. Uždengti ir padėti šiltai, kad kiltų.
5.
Viršui į prikaistuvį dėti kiaušinio baltymą, berti cukrų, miltus, pilti pieną, išplakti ir šildyti, kol kremas sutirštės nuolat maišant konditerine šluotele. Užengti maistine plėvele taip, kad liestų kremą ir atidėti.
6.
Aptepimui į dubenį dėti kiaušinio trynį, pilti vandenį, berti cukrų, išmaišyti, uždengti maistine plėvele.
7.
Iš pakilusios tešlos suformuoti vienodas bandeles (man pavyksta 15 vienetų), vėl pridengti maistine plėvele ir dar kartą leisti pakilti.
8.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti bandeles.
9.
Bandeles aptepti trynio plakiniu.
10.
Kremą sukrėsti į konditerinį maišelį arba šaldymui skirtą maišelį, nukirpti nedidelį kamputį ir kremą išspausti ant bandelių.
11.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, tuomet pridengti su aliuminio folija ir pakepti dar 10 minučių.