Panakota su trintų braškių viršumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Panakota su trintų braškių viršumi
Panakota su trintų braškių viršumi
Panakota su trintų braškių viršumi
Panakota su trintų braškių viršumi
Autorius apie receptą: Nežinau ar dar yra gaivesnis ir lengvesnis desertas, nei panakota. Čia itin svarbus želatinos vaidmuo, nes vos kiek per daug jos - panakota bus kieta ir tvirta, nebedžiugins mūsų, Nežinau ar dar yra gaivesnis ir lengvesnis desertas, nei panakota. Čia itin svarbus želatinos vaidmuo, nes vos kiek per daug jos - panakota bus kieta ir tvirta, nebedžiugins mūsų, kaip pridera, o primins įprastą želė. Jei per mažai želatinos - panakota neišlaikys savo formos ir nebevirpės. Aš ilgai nedrįsau gaminti panakotos, vis kažkaip pabijodavau, bet dabar jau keli kartai buvo sėkmingi. Tad drąsinu pagaminti šį desertą ir Jus. Užtruksite gaminat apie 10 – 15 min + laikas, kol desertas stings šaldytuve. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 mililitrų grietinėlės
400 mililitrų jogurto, natūralaus
150 mililitrų vandens
20 gramų želatinos (6 a.š.)
6 šaukšteliai cukraus
1 vienetas vanilės ankšties
Viršui:
250 mililitrų braškių (trintų su cukrumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min.
2.
Į prikaistuvį supilame grietinėlę, suberiame cukrų, įdedame vanilės ankštį. Kaitiname, kol beveik užvirs. Nuimame nuo ugnies. Sudedame želatiną ir maišome, kol ištirps. Perkošiame. Atvėsiname.
3.
Kai masė atvės, maišome jogurtą. Pilstome į nedidelius indelius ir dedame į šaldytuvą stingti.
4.
Ant sustingusios panakotos viršaus pilame sutrintų braškių. Jei norisi, puošiame pistacijomis ir metų lapeliais.
5.
Skaniausia valgyti, kai šiek tiek pastovi kambario temperatūroje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vardaa
2022-07-14 00:09
Puikus receptas! Išbandyta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital