Orkaitėje kepti šonkauliukai su troškintais kopūstais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Orkaitėje kepti šonkauliukai su troškintais kopūstais
Autorius apie receptą: Nežinau kaip Jūs, bet aš atėjus rudeniui visada prisimenu raugintus kopūstus. Toks ūkiškas ir sotus maistas man labai labai patinka. Nežinau kaip Jūs, bet aš atėjus rudeniui visada prisimenu raugintus kopūstus. Toks ūkiškas ir sotus maistas man labai labai patinka. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
1 kilogramas raugintų kopūstų
6 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 galva česnako
4 šaukštai pomidorų padažo
4 šaukštai pomidorų pastos
2 šaukštai majonezo
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek vandens
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šonkauliukus susmulkinti norimo dydžio gabaliukais ir sudėti į dubenį. Ant jų dėti pomidorų pastą, majonezą, druskos bei pipirų. Sudėti smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve pasimarinuoti per naktį.
2.
Šonkauliukus kepti kartu su bulvėmis 180 C laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Šonkauliukai bus sultingesni, jei kepsite kepimo rankovėje.
3.
Kopūstus sudėti į puodą, užpilti vandeniu, dėti keletą lauro lapelių ir patroškinti apie pusvalandį. Ant viršaus sudėti smulkintą ir keptuvėje pakepintą svogūną, įmaišyti pomidorų padažą, dėti druskos, pipirų ir dar pusvalandį patroškinti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Sigita
2022-10-30 19:47
Šonkauliukus nuplikinti verdanciu vandeniu..tada marinuoti ATSAKYTI
Niam
2022-10-24 17:45
Galima viską kartu sudėti į kepimo rankovę ir iškepti ATSAKYTI
Neringa
2021-01-13 23:19
O bulvės irgi maišelyje? ATSAKYTI
lio
2018-04-04 14:17
liuks receptas :) ATSAKYTI
Nerijus
2018-01-26 22:47
Receptas patikrintas, mėsytė gavosi gerai bet valandėlės neužteko, išėjo pusantros su kepimo maišelio prapjovimu, kad paviršius šiek tiek apkeptu. Toliau raugintus kopūsčiukus prieš tušinant reiktu perplaut vandeniu, jai to nepadaryti bus rūgštoki. ŠIAIP bus skanu ir paprasta. Ačiu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital