Orkaitėje kepti mėsos kukuliai su baravykų padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų faršo
80 gramų ryžių
3 šaukštai daumantų baravykų majonezinio padažo
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ryžius virti keliomis minutėmis trumpiau nei rekomenduojama ant pakuotės, kad nebūtų pernelyg minkšti
2.
Svieste pakepinti smulkintą svogūną ir česnaką.
3.
Maltą mėsą sumaišyti su ryžiais, svogūnu, prieskoniais, žalumynais ir grybų padažu. Drėgnomis rankomis formuoti kukulaičius ir juos sudėti į kepimo formą.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkatėje apie 40 minučių.
5.
Tiekiame su Daumantų Baravykų majoneziniu padažu, galima papuošti žalumynais.
RECEPTO DRAUGAS: Daumantai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis