Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 galva | žiedinių kopūstų | |
120 mililitrų | kvietinių miltų | |
120 mililitrų | vandens | |
2 šaukšteliai | česnako miltelių | |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (skardai patepti) | |
Aptepimui: | ||
120 mililitrų | aštraus padažo (skysto) | |
1 šaukštas | sviesto | |
1 šaukštelis | citrinų sulčių | |
Padažui: | ||
1/3 vieneto | svogūnų (mažo) | |
3 šaukštai | grietinės | |
2 šaukštai | pieno (arba neriebios grietinėlės) | |
1 šaukštas | majonezo | |
0.5 šaukštelio | citrinų sulčių | |
1/3 šaukštelio | česnako miltelių | |
2 žiupsneliai | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |