Orkaitėje kepta žuvies file padaže

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Orkaitėje kepta žuvies file padaže
Autorius apie receptą: Žuvis ir citrinos - klasikinis derinys, o šį kartą ir su puikiu grietinėlės ir žolelių padažu! Tai bus puiki vakarienė visiems jūros gėrybių mėgėjams. Žuvis ir citrinos - klasikinis derinys, o šį kartą ir su puikiu grietinėlės ir žolelių padažu! Tai bus puiki vakarienė visiems jūros gėrybių mėgėjams. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų baltos žuvies filė
100 mililitrų vandens
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas citrinų
2 vienetai šalotinių svogūnų
10 gramų sviesto
1 pundelis čiobrelių (šviežių)
pagal skonį prieskonių žuviai (naudojome "Santa Maria" žolelių mišinį)
Patiekiant:
pagal poreikį ryžių (virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į sviestu pateptą kepimo indą. Pabarstykite juos prieskoniais ir smulkiai pjaustytais valgomaisiais svogūnais (šaloto svogūnais).
2.
Uždėkite ant viršaus citrinos griežinėlius bei užpilkite grietinėlę ir vandenį. Galite pagardinti šviežiais čiobreliais.
3.
Kepkite orkaitėje 200°C temperatūroje apie 15minučių.
4.
Patiekite su ryžiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital