Orkaitėje kepta žuvies file padaže

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Orkaitėje kepta žuvies file padaže
Autorius apie receptą: Žuvis ir citrinos - klasikinis derinys, o šį kartą ir su puikiu grietinėlės ir žolelių padažu! Tai bus puiki vakarienė visiems jūros gėrybių mėgėjams. Žuvis ir citrinos - klasikinis derinys, o šį kartą ir su puikiu grietinėlės ir žolelių padažu! Tai bus puiki vakarienė visiems jūros gėrybių mėgėjams. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų baltos žuvies filė
100 mililitrų vandens
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas citrinų
10 gramų sviesto
2 vienetai šalotinių svogūnų (arba vidutinio rausvo ar geltono svogūno)
1 pundelis čiobrelių (šviežių)
pagal skonį prieskonių žuviai (naudojome "Santa Maria" žolelių mišinį)
pagal skonį druskos
Patiekiant:
pagal poreikį ryžių (virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus nuvalykite ir smulkiai sukapokite. Citriną supjaustykite griežinėliais.
2.
Kepimo indą ištepkite sviestu.
3.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į sviestu pateptą kepimo indą. Pabarstykite juos prieskoniais, druska ir svogūnais.
4.
Uždėkite ant viršaus citrinos griežinėlius bei užpilkite grietinėlę ir vandenį. Galite pagardinti šviežiais čiobreliais.
5.
Kepkite iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
6.
Patiekite su ryžiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital