Orkaitėje kepta vištiena su kopūstais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Orkaitėje kepta vištiena su kopūstais
Orkaitėje kepta vištiena su kopūstais
Orkaitėje kepta vištiena su kopūstais
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminama, sveika, juodaisiais pipirais gardinta vištiena patiekiama su keptais kopūstais. Lengvai pagaminama, sveika, juodaisiais pipirais gardinta vištiena patiekiama su keptais kopūstais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištienos filė
1 vienetas citrinų (nutarkuotos žievelės)
2 šaukštai rapsų aliejaus
1.5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria)
1.5 šaukštelio druskos
Garnyrui:
1 vienetas kopūstų (naudojome smailiagūžį)
1 vienetas citrinų
50 gramų sviesto
1 šaukštelis grūstų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria)
0.5 šaukštelio druskos
Padažui:
300 mililitrų grietinėlės (tinka ir liesa, ir riebesnė)
2 šaukšteliai peletrūno
1 šaukštelis grūstų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria)
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną supjaustykite porcijos dydžio gabaliukais. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir citrinų žievelėmis.
2.
Garnyrui kopūstą supjaustykite išilgai į 4 dalis. Citriną supjaustykite storais griežinėliais. Sviestą supjaustykite kubeliais.
3.
Kopūstus ir citrinas dėkite į kepimo indą, pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite kubeliais pjaustytą sviestą.
4.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių. Kepkite viduriniame orkaitės lygmenyje apie 25 minutes.
5.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Apkepkite vištieną iš abiejų pusių po 3 minutes.
6.
Sudėkite vištieną į kepimo indą su kopūstais ir kepkite kartu apie 15 minučių.
7.
Padažui sumaišykite grietinėlę su druska, pipirais ir peletrūnais.
8.
Patiekite vištieną su keptais kopūstais, padažu ir citrinomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital