Obuolių sultyse marinuota višta

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Obuolių sultyse marinuota višta
Autorius apie receptą: Labai skani. Idealus pasirinkimas, kai norisi palepinti šeimyną ar ieškote idėjų šventiniam stalui. Labai skani. Idealus pasirinkimas, kai norisi palepinti šeimyną ar ieškote idėjų šventiniam stalui. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas vištos (apie 1,6 kg)
700 mililitrų obuolių sulčių (apytikriai)
1 vienetas obuolių
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako (arba 4)
2 šaukštai kmynų (apytikriai)
2 šaukštai sviesto
2 šaukšteliai provanso žolelių (apytikriai)
1 šaukštelis paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištą gerai nuplauti, nusausinti.
2.
Marinatui į dubenį pilti obuolių sultis, berti druską, pipirus, kmynus, provanso žoleles, įspausti česnaką, berti paprikos miltelius, išmaišyti.
3.
Paruoštą marinatą pilti ant vištienos, gerai įtrinti vidų ir išorę. Palikti marinuotis per naktį.
4.
Į dubenėlį dėti minkštą sviestą, berti česnako miltelius, prieskonines žoleles, išmaišyti. Prieš kepant, pakėlus odelę virš krūtinėlės įtrinti sviesto mišiniu.
5.
Obuolį ir svogūną smulkiai susmulkinti. Į vidų dėti obuolius su svogūnais, susegti smeigtukais.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180-190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1,5 valandos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital