Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
180 gramų | kvietinių miltų (naudojau "Ekstra") | |
160 gramų | sviesto (ištirpinto ir atvėsinto) | |
70 gramų | cukraus | |
1.5 šaukštelio | vanilinio cukraus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
3 vienetai | obuolių (vidutinio dydžio) | |
30 gramų | cukraus | |
20 gramų | kvietinių miltų (naudojau "Ekstra") | |
1.5 šaukštelio | malto cinamono | |
1/4 šaukštelio | malto muskato | |
Viršui: | ||
100 gramų | rudojo cukraus | |
90 gramų | sviesto (šalto) | |
60 gramų | avižinių dribsnių | |
50 gramų | kvietinių miltų (naudojau "Ekstra") | |
0.5 šaukštelio | cinamono | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | karamelinio padažo (pirktinio arba naminio, aš naudojau naminį sūrios karamelės padažą žr. recepto pabaigą) |