1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
3.
Kiaušinius mikseriu gerai išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos iki masė pabals ir tūris padidės 2-3 kartus. Supilkite aliejų, dar kartą lengvai perplakite. Tuomet įmaišyti jogurtą ir dar kartą viską gerai išmaišyti.
4.
Per kelis kartus įmaišykite (jau šaukštu, nebe mikseriu) persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir cinamonu. Maišykite tik tiek, kad neliktų sausų miltų gumuliukų, bet stenkitės tešlos per daug nepermaišyti. Tešla turėtų gautis daugmaž riebios grietinės tirštumo. Jeigu būtų tirštesnė, įdėkite dar šiek tiek jogurto, o jeigu būtų skystesnė - įdėkite dar truputėlį miltų. Sudėkite obuolius ir dar kartą išmaišykite.
5.
Tešlą paskirstykite į keksiukų formeles, užpildydami apie 2/3 formelės, nes kepdami keksiukai kils.
6.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, arba iki keksiukai gražiai paruduos ir į vidurį įkišę medinį pagaliuką jį ištrauksite švarų, neapsivėlusį tešla.