Obuolių ir aviečių trupiniuotis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Obuolių ir aviečių trupiniuotis
Autorius apie receptą: Tikrai ne pats fotogeniškiausias desertas, bet labai labai skanus, labai greitai paruošiamas, po ruošimo nereikia tvarkyti daugybės indų ir įrankių. Tikrai ne pats fotogeniškiausias desertas, bet labai labai skanus, labai greitai paruošiamas, po ruošimo nereikia tvarkyti daugybės indų ir įrankių. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį sviesto (formai patepti)
Įdarui:
2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
50 gramų aviečių (šviežių arba šaldytų)
Trupiniams:
60 gramų sviesto (šalto)
3 šaukštai migdolų miltų
2 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai rudojo cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo formą patepti sviestu.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais.
3.
Į kepimo formą sudėti obuolius, avietes (šaldytas dėti tiesiai iš kameros, papildomai atšildyti nereikia).
4.
Trupiniams sviestą supjaustyti kubeliais.
5.
Cukrų, visus miltus, druską sumaišyti. Sudėti kubeliais pjaustytą šaltą sviestą ir, pirštais maigant, greitai (kad sviestas per daug nesušiltų) padaryti trupinius (maždaug žirnio dydžio). Trupinius tolygiai paskirstyti ant obuolių ir uogų.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min, kol trupiniai įgaus auksinę spalvą.
Patarimai:
Naudojau 20×20 cm kepimo formą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital