Obuoliniai tešlainiai - neapsakomai minkšti, sultingi ir purūs

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 125)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 125)
Obuolių tešlainiai
Autorius apie receptą: Neapsakomai minkšti, sultingi, purūs tešlainiai su obuoliais. Iš recepte nurodytų produktų kiekio iškepiau 2 skardas sausainukų, kurie labai greitai dingo nuo stalo! Neapsakomai minkšti, sultingi, purūs tešlainiai su obuoliais. Iš recepte nurodytų produktų kiekio iškepiau 2 skardas sausainukų, kurie labai greitai dingo nuo stalo! Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
600 gramų obuolių
300 gramų miltų (apytikriai)
150 gramų cukraus
125 mililitrai aliejaus
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas pieno
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius supjaustyti mažais kubeliais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
2.
Dubenėlyje išplakti kiaušinius su cukrumi, vanilinu, druska, pienu ir aliejumi. Suberti miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišyti. Miltus dėkite pamažu, nes tikslus jų kiekis gali šiek tiek varijuoti. Dėkite tiek, ka dautųsi daugmaž riebios grietinės tirštumo tešla.
3.
Galiausiai sudėti obuolius ir, dar kartą viską išmaišius, po porą šaukštelių šią masę dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (16)
Vija
2020-10-08 17:08
Labai geras receptas, dariau viską kaip parašyta, minkštučiai, puručiai, visai ne blynai ... visiems ,kuriems nesigauna, kažką negerai darote :) ATSAKYTI
Viktorija
2020-02-11 12:50
Baisūs gavosi blynai su obuoliais ATSAKYTI
Leta
2019-09-19 03:21
Kepiau ir labai nusivyliau. Pirma - miltu nurodyta per daug. Bet tiek to... Ka tik istrukti is orkaites buvo gan skanus, bet suvalgius max du daugiau netempa, nes "uzkemsantys" skrandi. Po valandos net ir pavirsiuje suminkstejo ir tapo storais negraziais blynais. Zinau, kad rytoj ju niekas nevalgys, mesti lyk ir gaila, juk net 2 bletos... ATSAKYTI
Vilma
2018-10-03 21:06
as kepiau ir man ne purus buvo,ka blogai padariau?
ATSAKYTI
Vilma
2018-10-03 18:54
O man gavosi kaip blynai,gal per mazai miltu dejau?! Bet skonis nuostabus ATSAKYTI
Laima
2018-10-04 11:15
Gali būti, kad mažai miltų, recepte parašyta, kad miltų reikia tiek, kad tekstūra būtų riebios grietinės tirštumo, tad tešla turi būti tikrai gana tiršta :) Ir kepimo miltelių nepabijokite viso kiekio, kiek ingredientuose parašyta, nes dar jie išpučia. Ir svarbu į jau įkaitintą orkaitę dėti, kad tešlainiai "išplaukti" nespėtų :) ATSAKYTI
Vilma
2018-10-06 16:09
Dekui,bandysiu siandien vel ATSAKYTI
Rasa
2018-02-02 18:08
Aciu! ATSAKYTI
Arima
2017-12-11 10:25
Atrodo nuostabiai, bet man gavosi lb tirsta tesla. Pieno pyliau kol gavosi grietine tirstumo tesla. Kepu, tykiuosi nenugaminau nieko ATSAKYTI
Da
2017-12-10 18:10
Tikrai labai skanus. Ir kaip lengvai juos pavyko iskept.
Beje kaip greit iskepiau taip greit ir dingo ATSAKYTI
Leonora
2017-10-27 09:51
Labai skanu, paprasta ir greita. Dekui! ATSAKYTI
Nijolė
2017-10-22 20:19
Vis tik iškepiau, tikrai skanu, ačiū, Jurgita! ATSAKYTI
Nijolė
2017-10-22 18:09
Kažkodėl gaunasi per tiršta tešla. Jurgita, ką daryti. O atrodo nuostabiai! ATSAKYTI
Rita
2017-10-22 17:51
Skanu . AČIŪ ! ATSAKYTI
Kristupas
2017-09-21 18:12
Receptas labai geras, ačiū :-) ATSAKYTI
Ramutė
2017-09-07 16:25
Kepiau ir aš, skanu, ačiū už receptuką! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital