Obuoliniai blynai su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuoliniai blynai su varške
Obuoliniai blynai su varške
Obuoliniai blynai su varške
Autorius apie receptą: Lėti ir ramūs sekmadienio pusryčiai. Kaip ir dažniausiai mergaičių prašymu – blynai. Šitie blynai tokie rudeniški, išties gardūs, su obuoliais ir varške. Lėti ir ramūs sekmadienio pusryčiai. Kaip ir dažniausiai mergaičių prašymu – blynai. Šitie blynai tokie rudeniški, išties gardūs, su obuoliais ir varške. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai obuolių (nedidelių)
200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
4 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę, kiaušinius ir cukrų sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos konsistencijos masės. Supilame pieną, įsijojame miltus, druską ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome.
2.
Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Pabarstome cinamonu ir įmaišome į blynų tešlą.
3.
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir kepame blynus iš abiejų pusių, kol šie gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Valgome su mėgstama uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital