Nuostabusis "nematomas" obuolių pyragas - drėgnas, minkštutis ir labai skanus!

AUTORIUS:
Andželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Nematomomas obuolių pyragas
Nematomomas obuolių pyragas
Nematomomas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Ypatingai skanus ir labai drėgnas obuolių pyragas! Pyragui naudojai 26 cm skersmens formą. Ypatingai skanus ir labai drėgnas obuolių pyragas! Pyragui naudojai 26 cm skersmens formą. Andželika Stančikienė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas obuolių
5 vienetai kiaušinių
200 gramų miltų
140 mililitrų pieno
100 gramų sviesto (tirpinto, atvėsinto)
100 gramų cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
šiek tiek migdolų drožlių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti persijotus miltus, cinamoną, pilti pieną, tirpintą ir atvėsintą sviestą. Viską labai kruopščiai išmaišyti.
2.
Obuolius nuplauti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti kuo plonesnėmis riekelėmis. Sudėti obuolius į tešlą, ir labai atsargiai įmaišyti. Maišant stengtis, kad obuoliai būtų gulsčiai, o ne statmenai. Tešlą supilti į riebalais pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (naudojau 26 cm skersmens apvalią formą atsegamais kraštais). Pyrago virštų pabarstyti migdolų drožlėmis.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą - 1 valandą 20 minučių. Iškepus leiskite pyragui visiškai visiškai atvėsti. Atvėsusį pabarstykite cukraus pudra, o tada ragaukite. Skanaus!
AUTORIUS: Andželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
vilma
2017-11-03 18:53
jau kepiau,tikrai skanus,o migdolu drožlės tai laaaabai tinka ATSAKYTI
vilma
2017-11-02 12:56
norejau paklausti,o kepimo milteliu ar sodos nereikia? ATSAKYTI
Daiva
2017-11-02 20:29
Ne, šiam receptui nereikia, nes šis pyragas neturi labai pakilti, turi būti labai drėgnas :) Ir tikrai labai skanus, jau kokius tris kartus kepiau :) ATSAKYTI
Aiga
2017-10-30 09:41
Kepiau jau kelis kartus, tikrai skanus pyragas ATSAKYTI
Rozalija
2017-10-28 15:16
Aiškus, išbaigtas receptas, nurodyta net kepimo formos išmatavimai, tokie turi būti visi receptai. Būtinai išmėginsiu, ačiū:). ATSAKYTI
Virga
2017-09-07 15:55
labai minkštas ir labai šlapias, toks labai labai obuolinis pyragas, su plakta grietinėle valgant liežuvį praryt galima! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis