Nuostabusis "nematomas" obuolių pyragas - drėgnas, minkštutis ir labai skanus!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Nematomomas obuolių pyragas
Nematomomas obuolių pyragas
Nematomomas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Ypatingai skanus ir labai drėgnas obuolių pyragas! Pyragui naudojai 26 cm skersmens formą. Ypatingai skanus ir labai drėgnas obuolių pyragas! Pyragui naudojai 26 cm skersmens formą. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas obuolių (gryno svorio)
5 vienetai kiaušinių
200 gramų miltų
140 mililitrų pieno
100 gramų sviesto (tirpinto, atvėsinto)
100 gramų cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
šiek tiek migdolų drožlių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti persijotus miltus, cinamoną, pilti pieną, tirpintą ir atvėsintą sviestą. Viską labai kruopščiai išmaišyti.
2.
Nuplautus ir išvalytus (išpjautais sėklalizdžiais) obuolius supjaustyti kuo plonesnėmis riekelėmis. Sudėti obuolius į tešlą, ir labai atsargiai įmaišyti. Maišant stengtis, kad obuoliai būtų gulsčiai, o ne statmenai. Tešlą supilti į riebalais pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (naudojau 26 cm skersmens apvalią formą atsegamais kraštais). Pyrago virštų pabarstyti migdolų drožlėmis.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą - 1 valandą 20 minučių. Iškepus leiskite pyragui visiškai visiškai atvėsti. Atvėsusį pabarstykite cukraus pudra, o tada ragaukite. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
as
2018-05-01 10:24
per ka tuos miltus sijot? :) ATSAKYTI
Rita
2018-05-02 08:50
Per sietelį :) ATSAKYTI
Rozalija
2018-03-06 10:05
Pyragas valgomas, bet man buvo per daug tešlos. Yra kitas receptas Nematomas obuolių ir kriaušių pyragas, gaunasi kur kas skanesnis. Ten tešlos beveik tris kartus mažiau ir tikrai visai kitoks skonis. O čia šalti šlapi blynai:(. ATSAKYTI
Evelina
2018-03-06 13:54
O obuolius svėrėte jau išvalytus? Nes iš to, ką rašote, panašu kad dėjote per mažai obuolių. Man šis receptas visada be galo skanus pavyksta ir tikri tešlos ne per daug. Aišku, pats geriausias jis su rūgštesniais rudeniniais obuoliais, žiemą obuoliai jau, deja, nebe tokie, tad ir obuolių pyragai nebe tokie pavyksta ATSAKYTI
vilma
2017-11-03 18:53
jau kepiau,tikrai skanus,o migdolu drožlės tai laaaabai tinka ATSAKYTI
vilma
2017-11-02 12:56
norejau paklausti,o kepimo milteliu ar sodos nereikia? ATSAKYTI
Daiva
2017-11-02 20:29
Ne, šiam receptui nereikia, nes šis pyragas neturi labai pakilti, turi būti labai drėgnas :) Ir tikrai labai skanus, jau kokius tris kartus kepiau :) ATSAKYTI
Aiga
2017-10-30 09:41
Kepiau jau kelis kartus, tikrai skanus pyragas ATSAKYTI
Rozalija
2017-10-28 15:16
Aiškus, išbaigtas receptas, nurodyta net kepimo formos išmatavimai, tokie turi būti visi receptai. Būtinai išmėginsiu, ačiū:). ATSAKYTI
Virga
2017-09-07 15:55
labai minkštas ir labai šlapias, toks labai labai obuolinis pyragas, su plakta grietinėle valgant liežuvį praryt galima! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis