Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
24 vienetai
biskvitinių pirštelių
600 gramų
braškių
500 gramų
maskarponės sūrio
400 mililitrų
grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų
cukraus
(arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dalį braškių (šiek tiek daugiau negu pusę) sutrinti su cukrumi.
2.
Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai sumaišyti su maskarpone.
3.
Kiekvieną sausainį pamirkyti braškių tyrėje. Pusę sausainių išdėlioti ant stiklinės formos dugno, ant jų krėsti pusę braškių tyrės. Tada tepti sluoksnį maskarponės kremo, ant jo vėl dėlioti sausainius, tepti likusią braškių tyrę ir galiausiai - likusį kremą. Uždengti formos viršų maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą 2-3 valandoms (arba per naktį), jog sustingtų.
4.
Prieš tiekdami papuoškite riekelėmis supjaustytomis likusiomis braškėmis.