Nuodėmingai skanios varškės spurgytės - laiko patikrintas receptas

AUTORIUS:
Rasa Lekavičienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Nuodėmingai skanios varškės spurgytės - laiko patikrintas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
270 gramų miltų
6 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukrų ir vanilinį, kiaušinius kartu išplakame. Gautą masę supilame į varškę, išmaišome. Miltus ir kepimo miltelius, suberiame į varškės masę ir gerai išmaišome. Tešla turi būti lengvai formuojama. Tikslus miltų kiekis priklauso nuo varškės. Jei varškė labai šlapia, tai ir miltų gali reikėti truputį daugiau.
2.
Šlapiomis rankomis imame tešlos gabalėlį ir formuojame norimo dydžio spurgas.
3.
Puode įkaitiname aliejų ir jame verdame spurgytes ant nedidelės kaitros, kol jos gražiai paruduos. Iškeptas spurgas sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių. Patiekiant galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Rasa Lekavičienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (17)
Jurgita
2024-02-29 15:37
Begalo skanios spurgytės. Labai Jums ačiū už receptą ATSAKYTI
Virginija
2023-12-09 19:49
Receptukas super,tik man kažkodėl keletą subliuško ATSAKYTI
Vita
2023-09-17 20:50
Spurgytės gavosi tobulos!
Dariau dvigubą normą,po šonkauliukų sodę,buvo pasakiškas desertas ❤ ATSAKYTI
Karolina
2023-04-06 14:36
Dabar prikepiau su rududu, begalo skanios , minkstos, gal tik per daug gavosi ATSAKYTI
Laura
2022-08-28 12:48
Labai skanios spurgos, kaip mano vaikuciai sake"tiesiog nuostabios"dekui uz recepta ATSAKYTI
Giedrė
2022-07-06 17:42
Labai skanios spurgytes gavosi ATSAKYTI
Sandra
2023-04-01 09:48
Labai skanu ATSAKYTI
Laima
2021-08-20 13:24
O kiek reikia aliejaus
ATSAKYTI
Valerija
2021-08-20 13:54
Aliejaus kiekis priklauso nuo puodo, kokį naudosit - siauresniam aukštesniam reikės mažiau, o platesniam reikės daugiau :) Aš paprastai kokius 500-700 ml sunaudoju. ATSAKYTI
Aušra
2021-02-21 15:57
Tobulos spurgos! ATSAKYTI
Ieva
2021-01-11 22:36
Labai skanios ir purios spurgos. Anksčiau kiek esu kepusi, tai kietos būdavo, tai neišvirdavo gerai viduriukas, tai dar kas, nebenorėjau iš viso bandyti kepti, bet pamačiau šias, o šios nuostabios!!! Pavyko iš pirmo karto ATSAKYTI
Aušra
2020-03-28 12:27
Tiesiog tobulas receptas! Buvau apskritai nusivylusi šitų spurgų kepimu, nes niekad nepavykdavo, įvairūs receptai išbandyti.. O šitas iš pirmo karto ir taip tobulai!!! Tiesiojg VAU! Nuoširdžiai dėkoju, miela Rasa! Geriausi linkėjimai! ❤ ATSAKYTI
Reda
2019-06-06 00:15
Gaminau gavosi labai gerai. Super receptas ATSAKYTI
Tas
2018-10-22 20:52
Biri varske? ATSAKYTI
Diana
2018-10-23 11:41
Spurgytėms visada geriau rinktis kuo sausesnę varškę, nes tada pakaks mažiau miltų. Tad biri varškė tinka puikiai, tik ją gerai šakute ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniais. Daugiau gerų patarimų apie varškės spurgyčių kepimą yra čia užrašyta. ATSAKYTI
rundis
2018-08-25 14:09
Idejau i viduri rududu is vis nuostabios ! ATSAKYTI
Adele
2017-08-16 21:27
Tikrai tobulai skanios, gaminau siandien, aciu Rasai uz recepta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital