Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
6 griežinėliai | kiaulienos nugarinės (gabaliukų kaip karbonadams) | |
Įdarui: | ||
6 šaukštai | maltų džiūvėsėlių | |
100 gramų | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto, arba kito mėgstamo) | |
2 vienetai | svogūnų | |
4 skiltelės | česnako | |
1 pundelis | petražolių | |
1 pundelis | baziliko (galima keisti šakšteliu džiovinto, nebūtina) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus (+ šiek tiek kepimui) | |
1 šaukštelis | aitriųjų paprikų dribsnių (nebūtina) | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (džiovintų) | |
Padažui: | ||
600 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | aitriųjų paprikų dribsnių (nebūtina) | |
0.5 šaukšto | druskos |