1.
Tešlai mielės ištirpinamos šiltame piene, 27-29 C laipsnių temperatūros (40 C laipsnių temperatūroje mielės žūsta). Įberiama 240 g miltų, 10 gr cukraus ir išmaišoma. Paruoštas įmaišalas pabarstomas miltais, uždengiamas švaria skepetaite ir paliekamas, kad rūgtų. Šiltoje vietoje įmaišalas rūgsta apie 3 val. Kai pradeda rūgti, ima didėti jo apimtis, paviršiuje iškyla daug puslyčių. Paruoštas įmaišalas truputį sukrenta, nematyti miltų.
2.
Į išrūgusį įmaišalą įmušami kiaušiniai, suberiamas likęs cukrus, druska, likę miltai. Produktai išmaišomi. Tada supilamas ištirpintas sviestas. Išminkoma tešlą. Gerai išminkyta tešla paliekama 1,5 val. rūgti 29-30 C laipsnių temperatūroje. Pakilusi tešla 2-3 kartus perminkoma. Tešla sudedama į formą uždarais kraštais.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą, kol gražiai apskrus.
4.
Ruošiame kremą. Pienas su cukrumi ir vaniliniu cukrumi užvirinamas.
5.
Kiaušiniai sumaišomi su miltais. Maišant, supilamas karštas pienas su cukrumi. Masė kaitinama, maišant, kol sutirštėja, po to ataušinama iki 20-22 C laipsnių temperatūros.
6.
Į minkštą sviestą, plakant, po truputį supilama paruoštą atvėsintą masę.
7.
Atvėsęs pyragas perpjaunamas horizontaliai ir pertepamas paruoštu kremu.
8.
Glaisto ruošimas. Sviestas, cukrus ir susmulkinti riešutai kaitinami, kol masė tampa gelsva. Maišant, plona srovele supilamas karštas pienas ir, nenustojant maišyti, paverdamas 10-15 min., kol sutirštėja. Atvėsinti.
9.
Pravėsęs glaistas užtepamas ant pyrago ir gražiai išlyginamas. Pyragas gali būti ragaujamas ne tik tą pačią dieną, bet ir antrą, trečią.