Netikras zuikis su džiovintais obuoliais ir kadagių uogomis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Netikras zuikis su džiovintais obuoliais ir kadagių uogomis
Netikras zuikis su džiovintais obuoliais ir kadagių uogomis
Netikras zuikis su džiovintais obuoliais ir kadagių uogomis
Netikras zuikis su džiovintais obuoliais ir kadagių uogomis
Autorius apie receptą: Labai skanus derinys, obuoliai kažkaip susigyvena su mėsa, prapuola joje - išeina tobulas skonis, kurį dar pikantiškesniu padaro kadagių uogų poskonis. Gerai pjaustosi tiek Labai skanus derinys, obuoliai kažkaip susigyvena su mėsa, prapuola joje - išeina tobulas skonis, kurį dar pikantiškesniu padaro kadagių uogų poskonis. Gerai pjaustosi tiek karštas, teik šaltas, labai skanus mums buvo. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 kilogramo kiaulienos kumpio (malto, neriebaus)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 riekės batono
1 sauja džiovintų obuolių
1 saujelė kadagio uogų
2 šaukštai manų kruopų
1 šaukštelis druskos
1 gabalėlis salierų stiebų
3 žiupsneliai penkių pipirų mišinio
3 žiupsneliai maltų lauro lapų
2 žiupsneliai maltos kalendros
2 žiupsneliai čiobrelių
3 žiupsneliai česnako granulės
2 žiupsneliai džiovinto raudonėlio
2 žiupsneliai džiovintų bazilikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Karštu vandeniu nuplikyti obuolius.
2.
Batoną užpilti pienu ir palikti mirkti. Kai išmirks, nusunkti.
3.
Svogūną, salierą sutarkuojame.
4.
Į maltą mėsą suberti prieskonius, druską ir palaikyti bent jau valandą. Sudėti tarkuotas daržoves, batoną, įmušti kiaušinį, suberti manus, kadagio uogas, gerai išminkyti.
5.
Suformuoti ovalus - ,,zuikius'', pavolioti džiūvėsėliuose, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital