Nesaldūs morkų sausainiai (užkandžiams)

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Nesaldūs morkų sausainiai (užkandžiams)
Autorius apie receptą: Šie sausainiai, tai puikus vieno kąsnio užkandis, o jei ant jų užtepti varškės sūrio ar pikantiškos užtepėlės, tai akimirksniu viskas dings nuo padėklo. Šie sausainiai, tai puikus vieno kąsnio užkandis, o jei ant jų užtepti varškės sūrio ar pikantiškos užtepėlės, tai akimirksniu viskas dings nuo padėklo. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
280 mililitrų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai morkų
200 gramų jogurto, natūralaus
100 gramų kietojo sūrio
1 šaukštas medaus
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas ir sūrį smulkiai sutarkuoti, naudojau tarką sūriui.
2.
Į dubenį dedame sutarkuotas morkas, sūrį, jogurtą, medų, beriame čiobrelį bei pipirus, išmaišyti. Beriame miltus ir užmaišome tešlą.
3.
Tešlą iškočiojame į apie 0,5-1cm storio lakštą. Kuo storesnis lakštas tuo sausainiai bus minkštesni, o iš plonesnio labiau traškūs, taigi patys spręskite, kokių būtent sausainių norėsite, aš gaminau minkštesnį variantą. Išspaudžiame sausainius ir perkeliame juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min, kol gražiai paruduos.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital