Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
160 gramų | imbierinių sausainių (arba kitokių mėgiamų) | |
80 gramų | sviesto | |
2 šaukštai | migdolų miltų (arba sumaltų migdolų, galima nedėti) | |
1 šaukštelis | apelsino žievelės (nebūtina) | |
Kremui: | ||
400 gramų | kreminio sūrio (naudojau "Philadelphia Original") | |
300 gramų | graikiško jogurto | |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
150 gramų | cukraus (arba pagal skonį) | |
1 vienetas | apelsinų (didesnio) | |
0.5 vieneto | citrinų (nedidelės) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
20 gramų | želatinos | |
Įdarui: | ||
200 gramų | spanguolių (tinka tiek šaldytos, tiek šviežios) | |
50 gramų | cukraus | |
0.5 vieneto | apelsinų | |
5 gramai | želatinos | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | cukruotų spanguolių (žr. patarimus) | |
šiek tiek | migdolų | |
šiek tiek | rozmarinų šakelių |