Nekeptas kapučino skonio tortas su riešutais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Nekeptas kapučino skonio tortas su riešutais
Nekeptas kapučino skonio tortas su riešutais
Nekeptas kapučino skonio tortas su riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
100 gramų šokoladinių sausainių
65 gramai sviesto
Kremui:
350 gramų filadelfijos sūrio
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų grietinės
100 gramų cukraus
50 gramų lazdyno riešutų
50 gramų juodojo šokolado
14 gramų želatinos
3 šaukštai kapučino miltelių (pusę galima pakeisti stipria kava)
1 šaukštas kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagrindui susmulkinti sausainius iki trupinių ir sumaišyti su tirpintu sviestu. Trupinius suberti į kepimo popieriumi išklotą torto formą (naudojau 18 cm skersmens) ir rankomis spustelint suformuoti pagrindą. Padėti į šaldytuvą sustingti.
2.
Želatiną užpilti vandeniu (tiek kad apsemtų) ir palikti išbrinkti 20-30 min. Ištirpinti virš garų vonelės ir palikti šiek tiek pravėsti.
3.
Riešutus apkepinti sausoje keptuvėje ir susmulkinti elektriniu trintuvu iki trupinių.
4.
Šokoladą ištirpinti virš garų vonelės ir palikti atvėsti.
5.
Grietinėlę išplakti iki standumo.
6.
Sūrį, grietinę, cukrų, kapučino miltelius išplakti. Plakant plona srovele supilti tirpintą želatiną. Atsargiai įmaišyti standžiai išplaktą grietinėlę. Masę padalinti į dvi dalis.
7.
Vieną dalį išmaišyti su šokoladu ir kakava, supilti ant sausainių pagrindo ir palikti šaldytuve sustingti.
8.
Antrą dalį sumaišyti su riešutais ir užpilti ant sustingusio šokoladinio sluoksnio.
9.
Padėti tortą į šaldytuvą keletui valandų, jog sustingtų. Papuošti, kaip patinka.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Saulė
2022-04-10 15:39
Per kiek laiko sustigsta pirmas šokolado sluoksnis, kad antras sluoksnis laikytųsi ant jo ? ATSAKYTI
indrė
2022-04-11 15:24
Reikėtų pažiūrėti ir patikrinti, ar jau sustingęs :) Priklausomai kurioje šaldytuvo vietoje paliksite, gali užtekti ir pusvalanduko, kad gerai apstingtų ar valandėlės :) ATSAKYTI
Daiva
2021-12-17 14:30
Vieną kremo dalį užpili ant torto ir lauki kol sustings, o tuo tarpu kita sustings ir taip, kol ateis jos eilė būti užpiltai, nes kreme yra želatinos
ATSAKYTI
Renata
2018-10-15 09:59
Sveiki, o kokio dydžio formoje gaminote tortą? ATSAKYTI
Diana
2018-10-15 17:51
Andželika naudojo 18 cm formą šį tortuką gamindama. Aš kai dariau, gaminau 20 cm formoje, irgi gerai buvo :) Labai skanus! ATSAKYTI
Evelina
2018-09-11 23:03
Kur pirkot kapučino miltelius? ATSAKYTI
Agnė
2018-09-12 10:39
Parduotuvėse prie tirpios kavos būna kapučino mišinių tirpiai kavai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital