Autorius apie receptą:
Labai įdomaus skonio, lyg su lengvu sūrumu ir braškių gaivumu desertas. Suvalgius indelį, norisi dar, nes neatrodo labai nuodėmingai. Ko, žinoma, vasarai labiausiai ir reikia.
Labai įdomaus skonio, lyg su lengvu sūrumu ir braškių gaivumu desertas. Suvalgius indelį, norisi dar, nes neatrodo labai nuodėmingai. Ko, žinoma, vasarai labiausiai ir reikia. Receptą radau kulinariniame žurnale „Virtuvė...nuo...iki“.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė
braškių
(+ kelios papuošimui)
200 gramų
kreminio sūrio
200 mililitrų
grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai
medaus
2 lapeliai
mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Braškes nuplauname. Suberiame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Įmaišome medų.
2.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų. Palengva įmaišome kreminį sūrį.
3.
Į indelius pilame braškių tyrės. Ant viršaus dedame sūrio kremą. Puošiame braškėmis ir mėtų lapeliais.