Naminis varškės sūris

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Naminis varškės sūris
Autorius apie receptą: Namuose gamintų sūrio receptų mano puslapyje yra tikrai ne vienas. Man patinka juos gaminti, nes gaminimo procesas labai paprastas ir lengvas, o rezultatas visada puikus. Šįsyk Namuose gamintų sūrio receptų mano puslapyje yra tikrai ne vienas. Man patinka juos gaminti, nes gaminimo procesas labai paprastas ir lengvas, o rezultatas visada puikus. Šįsyk sūrį gaminau kitokį, pagal Dalytę M., su kiaušiniu. Nebandyti receptai mane visada " kabina" ir stengiuos juos pagal galimybę išbandyti. Trumpai tariant, sūris gavosi nuostabus, labai gardus, tvirtas, pjaustėsi puikiai. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras pieno (3.2 % riebumo)
200 mililitrų kefyro (2 % riebumo)
150 gramų grietinės (20 % riebumo)
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį dėti grietinę, įmušti kiaušinį, berti druską ir išmaišyti.
2.
Į puodą pilti pieną ir pakaitinti iki virimo, kai užvirs, nukelti nuo kaitros, supilti grietinės ir kiaušinio masę. Tuomet dar pakaitinti apie minutę, supilti kefyrą ir virti apie 3 - 5 minutes iki kol susidarys varškės grūdeliai.
3.
Į sūrmaišį supilti paruoštą masę, palaukti iki kol nuvarvės skystis.
4.
Paruoštą sūrį paslėgti ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital