Celofanų tai jau ne.Suraišioju prieš virimą.virvute, o jeigu faršu įdaryta, tai prieš tai dar marle apvynioju.Atšaldau karką tame sultinyje kuriame ji virė.Paslegiu uždėjusi lėkštutę ir 3 litrų stiklainiu slidinu vandens.Tuomet ji sultingesnė.
ATSAKYTI
Zofija
2018-01-25 21:54
Paruošiam karką išimam kaulą, pasveriam. 1kg.mėsos reikia 15-16 gramų druskos,o toliau kaip parašyta recepte. Labai atitaikytas druskos kiekis. Iš kokio kiekio karkų daryti vyniotinius, tai priklauso nuo poreikio. Geriausia daryti 2 vyniotinius, patogiausia paslėgti. Visa eiga gaminimo aprašyta liuks. Aš siūlau karką įvynioti į celofaną, po to į švarų audinį ir surišti virvute. Kai išvirs, iš naujo perrišti ir paslėgti, gaunasi liuks.
ATSAKYTI
Onutė
2021-12-13 13:24
O verdant kokiu santykiu dar reikia dėti druskos į puodą?
ATSAKYTI