Naminis apelsinų džemas

AUTORIUS:
Sveiki atradimai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminis apelsinų džemas
Naminis apelsinų džemas
Naminis apelsinų džemas
Autorius apie receptą: Puikiai tiks prie sūrio, blynų, ledų ar kitų mėgstamų priedų ar net dovanoti. Puikiai tiks prie sūrio, blynų, ledų ar kitų mėgstamų priedų ar net dovanoti. Sveiki atradimai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 stiklinės vandens (naudojau stiklinę apie 250 ml)
1 kilogramas apelsinų (naudojau ekologiškus, sunokusius)
800 gramų cukraus
4 centimetrai imbiero (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Apelsinus gerai nuplauti ir supjaustyti (su visomis žievelėmis), tuomet sutrinti su elektriniu smulkintuvu pulsuojančiu rėžimu, kad liktų gabaliukų.
2.
Paruoštą masę supilti į puodą ir užpilti 5 stiklinėmis šalto vandens. Palikti pastovėti per naktį. Puodą su apelsinais kaitinti ant didelės kaitros 1 valandą, kol nugaruos dalis skysčio.
3.
Į puodą su apelsinų mase berti cukrų ir vėl užvirti. Džemą virti apie 20 minučių arba kol jis sutirštės. Prieš pat baigiant virti į džemą suberti susmulkintą imbierą.
4.
Džemą išpilstyti į paruoštus stiklainėlius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital