Autorius apie receptą:
Jei norite sūrelių plombyro skonio - naudokite plombyro skonio varškę, jei su kondensuotu pienu viduriuke - tai dėkite dalį varškės masės, užpilkite šaukšteliu kondensuoto
Jei norite sūrelių plombyro skonio - naudokite plombyro skonio varškę, jei su kondensuotu pienu viduriuke - tai dėkite dalį varškės masės, užpilkite šaukšteliu kondensuoto pieno ir ant viršaus vėl varškės masės uždėkite, jei patinka su braškėm - galite naudoti braškių skonio varškę arba sutrinti šviežių braškių su cukrumi ir dėti į sūrelių vidurį.
(...daugiau)(...mažiau)Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų
varškės
pagal skonį
cukraus pudros
100 gramų
sviesto
1 šaukštelis
vanilinio cukraus
1 šaukštas
aguonų
Glajui:
250 gramų
šokolado
30 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šokoladą su sviestu ištirpinkite virš karšto vandens vonelės. Silikonines keksiukų formeles teptuku ištepkite šokoladu ir trumpam dėkite į šaldytuvą, kol sustings. Kai sustings, dar kartą ištepkite ir vėl trumpam dėkite į šaldytuvą (taip šokolado sluoksnis bus storesnis).
2.
Varškę ištrinkite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir minkštu kambario temperatūros sviestu.
3.
Į formeles su sustingusiu šokoladu dėti varškės masės iki formelių viršaus. Viršų aptepti šokoladu ir dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms, kad sustingtų.